Wednesday, 14 January 2015

Kangen Bojo

Ketawang suaramu

Kelingan Manise esemmu

Kang tansah ngerindu

Gawe kangen roso atiku

Saturday, 27 December 2014

Lilo

Opo wis ora kelingan

Sumpah janjimu mung marang Aku

Sineksen lintang rembulan

Jarene tresnamu mung kanggo Aku

Friday, 26 December 2014

Kereto jowo (Kelayung-layung) "Bugie"

Ono tangis kelayung-layung

Tangise wong kang wedi mati

Gedhongono kuncenono

Yen wis mati mongso urungo

Mampir ngombe "Bugie"

Urip iku mung mampir ngombe

Ora bakal urip selawase

Opo wae sing ono ning ndonyo

Kabeh kui bakale sirno