Tuesday, 16 December 2014

Talining Asmoro

Opo salahku nganti kowe ninggalne aku

Tanpo sebab alasan dadi karepmu

Teganing ati medhotke talining asmoro

Opo pancen wis ono wanito liyo

Sunday, 14 December 2014

Nyi Roro Kidul

Wingiting jero samudro

Ing jawa sih kidul

Sepi.... gegirisi

Berbawane Nyi roro kidul

Ha.a.a.a.a Nyi roro kidul

Ha.a.a.a.a.a

Muspro

Bengi iki aku ngenteni

Tekamu papujan ati

Gitar iki kang dadi saksi

Janjimu sehidup semati

Tresnoku Kapusan

Sopo to sing ra seneng ati

Yen duwe wong sing di tresnani

Sopo to sing ra bungah ati

Yen keturutan nyanding sing di tresnani

Tembang Tresno

Padhange Suryo Nanging padhang ning mripatku

Sinare Rembulan nambahi susahing atiku

Tresno Sing tak jaga amung kanggo Sliramu

Nanging, Nyatane aku muk apusi

Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Layang Swara

layangmu lewat sms hape mu

ra iso ngobati kangenku

swaramu lewat telephone gratisan

ra iso ngalahi yen sesandingan...