Monday, 26 December 2016

Kangen Bojo

Ketawang suaramu
Kelingan manise esemmu
Kang tansah ngerindu
Gawe kangen roso atiku

Wates Kutho

Neng dalan kutho iki
Aku ra biso lali
Naliko ngeterke lungamu ing wayah wengi
Lintang  lan rembulan tansah melu angancani
Tenane ra lilo rasane batinku iki

Keno Gudo

Nalikane dhek jaman semono

Tresnamu setyo lan tuhu

Anane mung tansah anglembono

Jujur ora nate cidro


Mulo aku tansah anglimbangi

Pantai Klayar "Didi Kempot"

Tulung sawangen sawangen aku sing nandhang rindu

Oh tulung muliho snajan sedelo aku wes lilo

Samar ati iki samar

Yen nganti kowe lali janjimu neng pantai klayar

Samar ati iki samar