Thursday, 21 July 2016

Sayang "hip-hop jawa"

sayang. . . opo kowe krungu

jerite atiku mengharap engkau kembali

sayang. . . nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku


wes tak coba nglalekne jenengmu soko atiku saktenane ra ngapusi iseh tresno sliramu

duh pepujane ati nanging kowe ora reti kowe seng tak anti-anti malah jebul saiki

kowe mblenjani janji, jare sehidup semati nanging opo bukti?

kowe medot tresno guda mbi lanangan liyo, yowes ora popo insya alloh aku biso. lilo....


meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten? merana uripku

aku welasno nimas, aku mesakno aku

aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang. . . opo kowe krungu

jerite atiku mengharap engkau kembali

sayang. . . nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku


 hari demi hari uwes tak lewati yen pancen dalane kudu kuat ati

ibarate sega uwes dadi bubur nanging tresno iki ora bakal luntur

saktenane aku iki panggah tresno awakmu ora ana liyane seng iso dadi penggantimu

wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu


meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten? merana uripku

aku welasno nimas, aku mesakno aku

aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang. . . opo kowe krungu

jerite atiku mengharap engkau kembali

sayang. . . nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku


sayang opo krungu tangise atiku mengharap kowe bali neng jero ati iki

nganti rambutku mutih tangis eluh dadi getih

mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci

aku marang sliramu nu ratuning atiku

aku raiso ngapusi saktenane neng ati

mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi sampai akir hayat ini


meh sambat kalih sinten yen sampun mekaten? merana uripku

aku welasno nimas, aku mesakno aku

aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang. . . opo kowe krungu

jerite atiku mengharap engkau kembali

sayang. . . nganti memutih rambutku

ra bakal luntur tresnaku

percaya opo pepujamu, cintaku tetap abadi

Monday, 27 June 2016

Becik ketitik Ala ketara "Bugie"

akeh wong ga ngerti

gusti Alloh maha pirso

nanging kenopo

iseh akeh wong tumindhak dosa


seng becik ketitik (seng becik ketitik)

seng ala ketara (seng ala ketara)

eling eling manungso

yen bakale ana surga neraka


nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese

intro.....

seng becik ketitik (seng becik ketitik)

seng ala ketara (seng ala ketara)

eling eling manungso

yen bakale ana surga neraka

 
nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese

intro....

nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese


nandur kecik hey...hey...hey (ora bakal tukule tela)

yen nandur becik hey...hey...hey (ora bakal ngunduhe ala)

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese

Sunday, 26 June 2016

Astaghfirullah (Bugie)

melas temen wong kuwi

lumakune abot tumapak ing bumi

rumongso kebak dosa

urip neng ndonya koyo raono guna

tansah gawe cidro sapodo-podo

ugo gawe kuciwo marang wong liyo

opo seng kuasa paring pangapuro

kanggo sangu urip neng alam akhirat

duh Gusti Alloh. . . . .


urip mung sepisan mula aja padha gawe dedosan

polahe manuso sing kuasa pirso ora bakal sare masio mung sedelo

ojo gawe dosa neng alam ndonya

eling manuso ana surga neraka

ana surga neraka

intro.....

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Robbi

Astaghfirullah haladzim

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Alloh

Astaghfirullah haladzim

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Robbi

Astaghfirullah. . . . .

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Alloh


Urip mung sepisan mula aja padha gawe dedosan.

Dudu Jodone

tak lilakno, tak lilakno nadyan ati gela

yen pancen ra jodone arep dikapake

mbok dipekso. . . ora biso. . .

malah dadi abot sanggane ati

intro.....

selawase aku gemi mung sawiji

tresnaku iki nganti tumeko mati

nanging aku uga ngerti ngrumangsani

sopo sliramu lan sopo aku iki

yowes lumrahe wong tuamu ora setuju.

back . . . . .

tak lilakno, tak lilakno nadyan ati gela

yen pancen ra jodone arep dikapake

mbok dipekso. . . ora biso. . .

malah dadi abot sanggane ati

intro.....

selawase aku gemi mung sawiji

tresnaku iki nganti tumeko mati

nanging aku uga ngerti ngrumangsani

sopo sliramu lan sopo aku iki

yowes lumrahe wong tuamu ora setuju.

back. . . . .

tak lilakno, tak lilakno nadyan ati gela

yen pancen ra jodone arep dikapake

mbok dipekso. . . ora biso. . .

malah dadi abot sanggane ati