Sunday, 18 September 2016

Kangen

Tak simpen neng ati

Roso tresno iki

Mung siji sliramu Pepujanku

Duh kangen atiku

Raono tambane

Sliramu seng biso ngilangake

Rakuat gonku gowo

Roso kangen jeroning dodo

Opo to ngrumangsani

Sliramu tak kangeni

Intro. . .

Tak simpen neng ati

Roso tresno iki

Mung siji sliramu Pepujanku

Duh kangen atiku

Raono tambane

Sliramu seng biso ngilangake

Rakuat gonku gowo

Roso kangen jeroning dodo

Opo to ngrumangsani

Sliramu tak kangeni

Intro. . .


Tak simpen neng ati

Roso tresno iki

Mung siji sliramu Pepujanku

Duh kangen atiku

Raono tambane

Sliramu seng biso ngilangake

Rakuat gonku gowo

Roso kangen jeroning dodo

Opo to ngrumangsani

Sliramu tak . . .

Rakuat gonku gowo

Roso kangen jeroning dodo

Opo to ngrumangsani

Sliramu tak kangheni

Cidro Janji

Biyen kowe seng nate ninggalke aku

Saiki jaluk bali ning tresnaku

Nanging kahanane uwes bedo

Tresnamu wes ketutup tresno liyo


Sepurane wes ra ono kanggo kowe

Roso tresnaku koyo dhek biyene

Biyen tak tresnani tak sayangi

Saiki ninggal lungo cidro janji


Nelongso ati iki nelongso

Amargo kowe medhot tali asmoro

Sliramu selingkuh karo slirane

Tresno tulusku raono gunane

Lungoo lungo soko uripku

Ojo ngarepke maneh kapan baliku

Atiku iki wes mbok gawe gelo

Mergo sliramu ati iki nelongso, atiku nelongso

intro. . .

Biyen kowe seng nate ninggalke aku

Saiki jaluk bali ning tresnaku

Nanging kahanane uwes bedo

Tresnamu wes ketutup tresno liyo


Sepurane wes ra ono kanggo kowe

Roso tresnaku koyo dhek biyene

Biyen tak tresnani tak sayangi

Saiki ninggal lungo cidro janji


Nelongso ati iki nelongso

Amargo kowe medhot tali asmoro

Sliramu selingkuh karo slirane

Tresno tulusku raono gunane

Lungoo lungo soko uripku

Ojo ngarepke maneh kapan baliku

Atiku iki wes mbok gawe gelo

Mergo sliramu ati iki nelongso, atiku nelongso

Monday, 8 August 2016

Wates Kutho


Neng dalan kutho iki
Aku ra biso lali
Naliko ngeterke lungamu ing wayah wengi
Lintang  lan rembulan tansah melu angancani
Tenane ra lilo rasane batinku iki

Setahun nganti sewindu neng kene aku nunggu
Nyatane lungamu rakoyo janjimu
Tanpo kabar kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki tratap rasane ati
Pengen nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Percoyoo karo aku tak enteni tekamu ora bakal tak blenjani janjiku
Percoyoo karo aku tak enteni tekamu ora bakal tak blenjani janjiku

Setahun nganti sewindu
Ing kene nggonku nunggu
Nyatane lungamu ra koyo janjimu
Tanpo kabar kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki tratap rasane ati
Pengen nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Yen liwat dalan iki tratap rasane ati
Pengen nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Wednesday, 27 July 2016

Ikhlasing tresno

Opo awakmu ngerteni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Snajan kowe ra biso ngerteni tresnoku

Aku ngerti yen awakku
Ra biso nduweni sliramu
Mergo kowe wes milih wong liyo tresnomu

Aku biso nadyan tanpo sliramu
Tak ikhlasne lungamu
Sadyan nangis batinku

Aku ora kudu nggetuni kabeh iki
Tak ikhlaske atimu
Kanggo... wong liyo...

Intro. . .

Opo awakmu ngerteni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Snajan kowe ra biso ngerteni tresnoku

Aku ngerti yen awakku
Ra biso nduweni sliramu
Mergo kowe wes milih wong liyo tresnomu

Aku biso nadyan tanpo sliramu
Tak ikhlasne lungamu
Sadyan nangis batinku

Aku ora kudu nggetuni kabeh iki
Tak lilakke atimu
Kanggo... wong liyo...

 Intro. . .

Opo awakmu ngerteni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Snajan kowe ra biso ngerteni tresnoku

Aku ngerti yen awakku
Ra biso nduweni sliramu
Mergo kowe wes milih wong liyo tresnomu

Aku biso nadyan tanpo sliramu
Tak ikhlasne lungamu
Sadyan nangis batinku

Aku ora kudu nggetuni kabeh iki
Tak lilakke atimu
Kanggo... wong liyo...
hoooo.. wong liyo...