Monday, 13 February 2017

Manise Asmoro

Neng alam ndonya

Sumebyar wernane tresna

Ora kuasa goyah kukuh setyaku

Kangen ngliputi wayah rino lan wengi

Saturday, 28 January 2017

Dewi Kilisuci

Binarung swara jagat

Kang hang ngrujiknolo

Hangiring jengkaring putri kang kaloko

Cinondro widodari ngejo wantahing bawono

Monday, 26 December 2016

Kangen Bojo

Ketawang suaramu
Kelingan manise esemmu
Kang tansah ngerindu
Gawe kangen roso atiku