Monday, 8 August 2016

Wates Kutho


Neng dalan kutho iki
Aku ra biso lali
Naliko ngeterke lungamu ing wayah wengi
Lintang  lan rembulan tansah melu angancani
Tenane ra lilo rasane batinku iki

Setahun nganti sewindu neng kene aku nunggu
Nyatane lungamu rakoyo janjimu
Tanpo kabar kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki tratap rasane ati
Pengen nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Percoyoo karo aku tak enteni tekamu ora bakal tak blenjani janjiku
Percoyoo karo aku tak enteni tekamu ora bakal tak blenjani janjiku

Setahun nganti sewindu
Ing kene nggonku nunggu
Nyatane lungamu ra koyo janjimu
Tanpo kabar kowe ninggalke aku

Yen liwat dalan iki tratap rasane ati
Pengen nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Yen liwat dalan iki tratap rasane ati
Pengen nangis rasane batinku iki
Yen eling dalan iki aku ra biso lali
Mugo-mugo kowe enggal bali
Mugo-mugo kowe enggal bali

Wednesday, 27 July 2016

Ikhlasing tresno

Opo awakmu ngerteni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Snajan kowe ra biso ngerteni tresnoku

Aku ngerti yen awakku
Ra biso nduweni sliramu
Mergo kowe wes milih wong liyo tresnomu

Aku biso nadyan tanpo sliramu
Tak ikhlasne lungamu
Sadyan nangis batinku

Aku ora kudu nggetuni kabeh iki
Tak ikhlaske atimu
Kanggo... wong liyo...

Intro. . .

Opo awakmu ngerteni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Snajan kowe ra biso ngerteni tresnoku

Aku ngerti yen awakku
Ra biso nduweni sliramu
Mergo kowe wes milih wong liyo tresnomu

Aku biso nadyan tanpo sliramu
Tak ikhlasne lungamu
Sadyan nangis batinku

Aku ora kudu nggetuni kabeh iki
Tak lilakke atimu
Kanggo... wong liyo...

 Intro. . .

Opo awakmu ngerteni
Tresno iki mung kanggo sliramu
Snajan kowe ra biso ngerteni tresnoku

Aku ngerti yen awakku
Ra biso nduweni sliramu
Mergo kowe wes milih wong liyo tresnomu

Aku biso nadyan tanpo sliramu
Tak ikhlasne lungamu
Sadyan nangis batinku

Aku ora kudu nggetuni kabeh iki
Tak lilakke atimu
Kanggo... wong liyo...
hoooo.. wong liyo...

Tuesday, 26 July 2016

Nduwe Hape Ra Nduwe Pulsa

Nduwe hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya
Tak pijet ring back tone
Lagu rindu tresnane wong nandhang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Tenguk-tenguk eling kuwi aku ngelamun
Yen kowe pancen tresno
Pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuo

Witing tresno jalaran kulino jare wong jowo
Neng solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta Ra ketang duwit utangan

Iwak pitik disuwir-suwir segane liwet
Awak yen wis kadung naksir
Wani nekat meres pikir
Demi cinta direwangi wani ngglibet

Nduwe  hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya

intro. . .

Nduwe hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya
Tak pijet ring back tone
Lagu rindu tresnane wong nandhang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Tenguk-tenguk eling kuwi aku ngelamun
Yen kowe pancen tresno
Pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuo

Witing tresno jalaran kulino jare wong jowo
Neng solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta Ra ketang duwit utangan

Iwak pitik disuwir-suwir segane liwet
Awak yen wis kadung naksir
Wani nekat meres pikir
Demi cinta direwangi wani ngglibet

Nduwe  hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya

intro. . .

Nduwe hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya
Tak pijet ring back tone
Lagu rindu tresnane wong nandhang wuyung

Nyawang nduwur langite mendhung
Tenguk-tenguk eling kuwi aku ngelamun
Yen kowe pancen tresno
Pulsamu ndang kirimno
Ojo krungu calon morotuo

Witing tresno jalaran kulino jare wong jowo
Neng solo payunge ilang
Wong tresno wani kelangan
Demi cinta Ra ketang duwit utangan

Iwak pitik disuwir-suwir segane liwet
Awak yen wis kadung naksir
Wani nekat meres pikir
Demi cinta direwangi wani ngglibet

Nduwe  hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya
Nduwe  hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya
Nduwe  hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya
Nduwe  hape ra nduwe pulsa
Pengen krungu suara pacar kutak berdaya

Gelang Tresno

Gelang iki nalika kok gaweake
Neng tanganku sliramu karo janji
Jarene gedene tresnamu
Rabakal ninggalne aku

Pamit aku lungamu golek sangu
Yen wis bali njur mbok jaluk aku
Tresnaku gedene tekatku
Setyo ngenteni sliramu

Nanging tekan saiki ora ono kirim warto
Opo ora kroso yen tak arep-arep sliramu

Suwe tak enteni tekamu
Tresno iki nggedekke setyoku
Nanging sliramu raono bali
Mung gelang iki seng mbok tinggalake

Suwe tak enteni tekamu
Tresno iki nggedekke setyoku
Mung gelang seng mbok tinggalake
Dadi seksi janji seng tak gondeli

intro. . .

Suwe tak enteni tekamu
Tresno iki nggedekke setyoku
Nanging sliramu raono bali
Mung gelang iki seng mbok tinggalake

Suwe tak enteni tekamu
Tresno iki nggedekke setyoku
Mung gelang seng mbok tinggalake
Dadi seksi janji seng tak gondeli

Gelang iki nalika kok gaweake
Neng tanganku sliramu karo janji
Jarene gedene tresnamu
Rabakal ninggalne aku

Nanging tekan saiki ora ono kirim warto
Opo ora kroso yen tak arep-arep sliramu

Suwe tak enteni tekamu
Tresno iki nggedekke setyoku
Nanging sliramu raono bali
Mung gelang iki seng mbok tinggalake

Suwe tak enteni tekamu
Tresno iki nggedekke setyoku
Mung gelang seng mbok tinggalake
Dadi seksi janji seng tak gondeli
Dadi seksi janji seng tak gondeli