Monday, 27 June 2016

Becik ketitik Ala ketara "Bugie"

akeh wong ga ngerti

gusti Alloh maha pirso

nanging kenopo

iseh akeh wong tumindhak dosa


seng becik ketitik (seng becik ketitik)

seng ala ketara (seng ala ketara)

eling eling manungso

yen bakale ana surga neraka


nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese

intro.....

seng becik ketitik (seng becik ketitik)

seng ala ketara (seng ala ketara)

eling eling manungso

yen bakale ana surga neraka

 
nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese

intro....

nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

nandur kecik ora bakal tukule tela

nandur becik ora bakal ngunduhe ala

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese


nandur kecik hey...hey...hey (ora bakal tukule tela)

yen nandur becik hey...hey...hey (ora bakal ngunduhe ala)

yakino marang gusti

yen bakale paring piwalese

Sunday, 26 June 2016

Astaghfirullah (Bugie)

melas temen wong kuwi

lumakune abot tumapak ing bumi

rumongso kebak dosa

urip neng ndonya koyo raono guna

tansah gawe cidro sapodo-podo

ugo gawe kuciwo marang wong liyo

opo seng kuasa paring pangapuro

kanggo sangu urip neng alam akhirat

duh Gusti Alloh. . . . .


urip mung sepisan mula aja padha gawe dedosan

polahe manuso sing kuasa pirso ora bakal sare masio mung sedelo

ojo gawe dosa neng alam ndonya

eling manuso ana surga neraka

ana surga neraka

intro.....

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Robbi

Astaghfirullah haladzim

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Alloh

Astaghfirullah haladzim

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Robbi

Astaghfirullah. . . . .

mohon ampun Tuhan engkau Yaa Alloh


Urip mung sepisan mula aja padha gawe dedosan.

Dudu Jodone

tak lilakno, tak lilakno nadyan ati gela

yen pancen ra jodone arep dikapake

mbok dipekso. . . ora biso. . .

malah dadi abot sanggane ati

intro.....

selawase aku gemi mung sawiji

tresnaku iki nganti tumeko mati

nanging aku uga ngerti ngrumangsani

sopo sliramu lan sopo aku iki

yowes lumrahe wong tuamu ora setuju.

back . . . . .

tak lilakno, tak lilakno nadyan ati gela

yen pancen ra jodone arep dikapake

mbok dipekso. . . ora biso. . .

malah dadi abot sanggane ati

intro.....

selawase aku gemi mung sawiji

tresnaku iki nganti tumeko mati

nanging aku uga ngerti ngrumangsani

sopo sliramu lan sopo aku iki

yowes lumrahe wong tuamu ora setuju.

back. . . . .

tak lilakno, tak lilakno nadyan ati gela

yen pancen ra jodone arep dikapake

mbok dipekso. . . ora biso. . .

malah dadi abot sanggane ati

Kahanan

kahanku iki yen tak umpamane

koyo cahyaning mbulan kang kalingan mego

peteng koyo angin luwung

suwung sepi tanpo ono

kang biso angluari penandanging ati


njerit nangis atiku

netes eluh ing pipiku

roso nelongso sliramu megatke tresno

ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro

aku kang kebacut tresno tego kok tinggal lungo

intro.....

lamun ing wanci wengi yen rino atiku nelongso

putus talining janji kowe ninggal kembang tresno

lara laraning ati snadyan lara aku nerimo

sliramu cidro janji tego ninggal aku lungo


tak lilakke lungamu snadyan abot jeroning rasaku

pepes wot ing atiku kesayat welas tresnomu

nadyan abot gunungmu ojo nganti nglalekne aku

kenangan lan sliramu dadi memaniking kalbu


umpamane kowe bali nambani larane ati dhek semono

tak enteni kowe bali bebarengan nyambut tresno dhek semono ho...ho...

. . . . . . .

njerit nangis atiku

netes eluh ing pipiku

roso nelongso sliramu megatke tresno

ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro

aku kang kebacut tresno tego kok tinggal lungo

intro.....

lamun ing wanci wengi yen rino atiku nelongso

putus talining janji kowe ninggal kembang tresno

lara laraning ati snadyan lara aku nerimo

sliramu cidro janji tego ninggal aku lungo


tak lilakke lungamu snadyan abot jeroning rasaku

pepes wot ing atiku kesayat welas tresnomu

nadyan abot gunungmu ojo nganti nglalekne aku

kenangan lan sliramu dadi memaniking kalbu


umpamane kowe bali nambani larane ati dhek semono

tak enteni kowe bali bebarengan nyambut tresno dhek semono ho...ho...