Jumat, 04 Januari 2013

Layang Swara

layangmu lewat sms hape mu

ra iso ngobati kangenku


swaramu lewat telephone gratisan


ra iso ngalahi yen sesandingan...



janjimu semana tresnamu gedhe


nyatane saiki kok tinggalake



layang swara ra iso ngobati

rasa kangen marang sliramu yayi


layang swara ra iso ganteni


kulina aku nyanding sliramu yai



end : 

layang swaramu mung nambahi kangening atiku

layang swaramu mung nambahi kangening atiku


















cukup segitu aja,  ringkes kan liriknya?

nah ini link download nya : disini_aja

matur thankyou.

SELAMAT BERNYANYI.

Kamis, 06 Desember 2012

lumiting asmara

seprene gonku ngenteni janji

iki prasetianing ati

aku tresno maring sliramu duh cah ayu

ra eling dino lan wektu


neng ati katon ra biso ilang

soyo suwe soyo rakaruhan

nadyan mung kangen sak ra nggadang

aku samar yen sliramu ra kelingan


cah ayu tak anti-anti

jo pijer semoyo wae

aku tresno karo kowe


teganing atimu

soyo gawe lara

iku ra prayoga


aku ora bakal mundur

aku ora bakal mlayu

yen durung nyanding sliramu


ukraning tresna dudu banda nanging

lumiting asmara



sipp, cuman segitu doank.



terima kasih alias matur suwun.