Friday, 7 December 2012

lumiting asmara

seprene gonku ngenteni janji

iki prasetianing ati

aku tresno maring sliramu duh cah ayu

ra eling dino lan wektu



neng ati katon ra biso ilang

soyo suwe soyo rakaruhan

nadyan mung kangen sak ra nggadang

aku samar yen sliramu ra kelingan


cah ayu tak anti-anti

jo pijer semoyo wae

aku tresno karo kowe


teganing atimu

soyo gawe lara

iku ra prayoga


aku ora bakal mundur

aku ora bakal mlayu

yen durung nyanding sliramu


ukraning tresna dudu banda nanging

lumiting asmara







terima kasih alias matur suwun.

No comments:

Post a Comment